Úvod » Zprávy z akcí » 2015

Motoveletrhy 2015 v Praze

publikováno 11.03.2015 (aktualizováno 11.02.2016)

 


O víkendu 7. - 8.3. jsme se zúčastnili motoveletrhů

V sobotu jsme navštívili Motosalon na výstavišti v Letňanech.
(Pe3k, Iva, Kakino, Manio, Mi-sak, Kecka, Romko, Žebro).

      Po příjezdu do Prahy jsme se po vlastních a metrem přepravili na místo určení. Počasí nám přálo a tomu odpovídala i návštěvnost…lidí tam bylo tolik, že se nedalo hnout, dle posledních zpráv do Letnaň přišlo přes 50 000 návštěvníků. Aby si člověk sedl na motorku musel chvíli vyčkat ale i přesto jsme pár krasavic a krasavců osedlali. :-) 
        Na jídlo byla fronta ještě dvakrát delší. Přes veškeré tyto komplikace (se kterými se počítalo) to byl vydařený den. Shlédli jsme spoustu moto novinek, okoukli trendy v oblékání a příslušenství a nechyběli také krásné roštěnky, na kterých kdejaký pán mohl oči nechat .;-) 

Na ploše 13 tisíc metrů čtverečních se ve třech pavilonech zúčastnilo veletrhu celkem 104 vystavovatelů s 240 značkami. 

Ke konci dne jsme již celí utrmácení zkoukli kaskadérskou show skupiny Crazy Day, která byla neuvěřitelná …. 4 motorky v jedné uzavřené kouli. Člověk by řekl že to nejde a ono to šlo, byla to úžasná podívaná která je zachycena ve videu. Po této show jsme si dali kafe a někteří účastníci zájezdu začali shánět ubytování a večeři. Rozloučili jsme se a domluvili se, že druhý den ráno se sejdeme v Holešovicích. Někteří šli na večeři a zábavný večer, který skončil až ráno a další se najedli a šli spát.



    V neděli ráno, bylo opět slunečno, nádherně, a účastníci zájezdu byli už jen 4 (Pe3k, Iva, Kakino, Manio), zbytek jel domů ještě v sobotu. Pe3k s Ivkou se do růžova vyspali a po vydatné snídani byli v 10h připraveni před výstavištěm v Holešovicích. Zbytek v tu dobu ještě spal po probdělé noci, a jejich účast na Motocyklu 2015 začala obědem kolem 12h. Tento veletrh byl menší a i lidí tam bylo méně, ale bylo na co koukat. Krásné předělávky motorek, konal se Airbrush Art Festival a mnoho dalšího.

    K vidění bylo spoustu novinek, ta nejžhavější byla Kawasaki Ninja H2R (326 koní) hned ve dvou provedeních, a svoje „poprvé“ si odbyl i mimořádně zajímavý model Husqvarna 701.


   Lidé mohli napsat vzkaz do velké pamětní knihy pro Michaela Schumachera, který jízdu na motocyklu miloval, a vyjádřit solidaritu i těm, kteří z jakéhokoli důvodu na motorce jezdit nemohou. 

    Opět jsme si mohli vybrat z nepřeberného množství oblečení, doplňků, příslušenství, šperků a kosmetiky, všeho druhu. Dokonce nám i vyčistili boty :-D speciálními přípravky, které se dají použít i na motooblečení a mnoho dalšího. Někdo si koupil vestu, někdo různé přípravky na čištění nerezu, bot a oblečení. Nakupovalo se i pro děti co zůstali doma s manželkama. Po 15h jeli někteří domů a další si ještě skočili na Matějskou, podívat se na kolotoče, které vzbuzují respekt a nevolnost už při pohledu ze země :-D

     Na závěr bych to shrnula na víkend který byl bezvadný, se super lidmi, užili jsme si spoustu legrace a vyčerpaní za zážitků dojeli zdárně zpátky domů.

Iva

Postřehy z Motosalonu

265 fotografií:

[CNW:Counter]

Obrázky k článku

Album nebylo nalezeno. Zkontrolujte správnost adresy alba na Google Picasa.
https://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/116516823063210735906/album/Motoveletrhy2015Praha?authuser=0&authkey=Gv1sRgCL-iidWiqpjX1gE&feat=directlink&kind=photo&imgmax=1200&thumbsize=144&access=public&max-results=300

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Že se nic neděje ??
Pokud máš pocit že se nic neděje, je to jen pocit.  Opravdu tomu tak není. Jen není nikdo kdo by to na tyto stránky sepsal.  Snad se to brzo ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz